Moniek Aansorgh Winnaar Bruidsfoto Award 2013

Bruiloft

Liefde. Dat is waar het allemaal om draait in het leven. Iedereen wil zich geliefd voelen en iedereen wil liefhebben.
Jullie liefde wil ik vastleggen. In mijn beelden wil ik het verhaal van jullie liefde vertellen… Ontroerde blikken, jullie vingers verstrengeld, jouw hoofd tegen zijn borst. Al die waanzinnig mooie momenten zal ik op mijn eigen onopvallende maar creatieve manier vastleggen in eerlijke en liefedevolle foto’s. Ik wil niets missen!

Werkwijze

Jullie trouwdag is het verhaal van jullie liefde! En dat is een heel bijzonder verhaal, dat het verdient op een bijzondere en professionele manier te worden vastgelegd! In mooie pure foto’s, foto’s om voor altijd te koesteren en een leven lang van te genieten!

Jullie trouwdag en bruidsfotografie bespreken we vantevoren samen in een paar leuke gesprekken. Tijdens jullie trouwdag kunnen jullie jezelf zijn, van elkaar genieten en lol maken met iedereen die jullie dierbaar is. Ik zal voor jullie op onopvallende maar zorgvuldige wijze mooie onverwachte momenten en pure emoties en details vastleggen. Jullie foto’s worden een prachtig aandenken en jullie zullen er superblij mee zijn!

FotosessieWerkwijze-bruids

Fotocredit: Inge Jong

Veelgestelde vragen

Kunnen we jou ontmoeten voor onze dag?
Jazeker, graag zelfs :-) Ik ben er van overtuigd dat de mooie pure foto’s die jullie hier op mijn website zien, alleen tot stand kunnen komen, wanneer er een klik is tussen ons en jullie je fijn en ontspannen voelen bij mij. Het is belangrijk dat jullie mij als persoon leuk vinden, tenslotte ben ik degene die op jullie mooiste dag het meeste bij jullie is. We hebben daarom een vrijblijvende ontmoeting voordat jullie boeken, waarin ik heel graag meer wil weten over jullie dag!
Hoe lang blijf je?
Elke bruiloft is verschillend, daarom zijn er ook verschillende pakketten. Dus wees gerust, ik ben er zolang jullie willen om alle speciale momenten vast te leggen en ren niet hard weg als de planning iets uitloopt.
Fotografeer je ook buiten Overijssel?
Ja graag! Ik fotografeer bruiloften door heel Nederland en heb zelfs een bruiloft in Noorwegen gefotografeerd! Reizen is voor mij geen probleem, muziekje aan en gaan!
Wat zit er in je pakketten?
Neem vrijblijvend contact op en ik informeer jullie over de mogelijkheden. Ik wil jullie van harte aanraden om ook hier langs te komen, zodat we elkaar kunnen ontmoeten om jullie trouwdag te bespreken en ik jullie kan uitleggen wat elk pakket inhoudt.
Wanneer zijn onze foto’s klaar?
Jullie foto’s worden met uiterste zorg geselecteerd en bewerkt. De allermooiste foto’s worden uitgekozen en bewerkt op o.a. kleur, contrast en licht, zodat jullie foto’s op zijn allermooist kunnen worden gepresenteerd. Dit heeft tijd en rust nodig, maar binnen 6 weken zijn ze in jullie bezit.
Doe je ook pre-wedding shoots?
Pre-wedding shoots zijn een leuke manier om bijvoorbeeld het aanzoek of jullie verloving te vieren en tevens een hele goede manier om mij alvast een beetje te leren kennen. Op een door jullie gekozen locatie is dit de perfecte manier om op relaxte en ongedwongen wijze aan de camera te wennen.
Wat als je ziek bent op onze bruiloft?
Er moet wel echt heel serieus iets aan de hand zijn wanneer ik onverwacht jullie bruiloft niet zou kunnen vastleggen. Gelukkig ben ik aangesloten bij een team professionele bruidsfotografen uit heel Nederland, We Love Weddings genaamd. Wij zijn er om elkaar voort te helpen en bij ziekte zijn wij bereid voor elkaar in te vallen.
Wat is We Love Weddings?
We Love Weddings is een groep van professionele bruidsfotografen die elkaar zien als collega’s en niet als concurrenten. Zelfstandige fotografen die ieder een eigen stijl en werkwijze hanteren, maar ook veel overeenkomsten hebben. Zoals de wil om fris en vernieuwend te zijn en blijven. En bovenal om te laten zien dat goede bruidsfotografie van onschatbare waarde is.
Hoe lang van tevoren kunnen we jou boeken?
Sommige data zijn heel populair en andere data kunnen nog kort vantevoren worden geboekt. Neem gerust contact op en vermeldt jullie trouwdatum, dan check ik gelijk of ik nog vrij ben.
We lazen iets over Noorwegen, ben je Noorse?
Nee, ik ben gewoon Nederlandse, maar heb precies 10 jaar van mijn leven in Oslo, Noorwegen gewoond en gewerkt. Mijn oma heeft ooit eens gezegd dat onze achternaam van Deense oorsprong is. Dat zou leuk zijn :-)
We willen graag meer mooie bruiloften zien, kan dat?
Dat kan! Als jullie naar mijn blog gaan kunnen jullie recentere bruiloften zien. Ik zou het ook erg leuk vinden om jullie te ontmoeten, dus jullie zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress