Fotosessie

De dag waarop jullie kindje nieuw ter wereld komt, zal jullie leven voorgoed veranderen. Voor het eerst zien wie er al die tijd in je buik heeft gezeten! En eindelijk na lang wachten jullie kleine hummeltje vasthouden en knuffelen, dat zachte warme babyhuidje voelen op je borst. Een unieke dag om nooit meer te vergeten. Nog meer dan op een trouwdag, zal de geboorte van jullie kleintje heftige emoties oproepen, die ik heel graag op professionele, discrete en respectvolle wijze voor jullie vast wil leggen. Een belangrijk moment in jullie leven dat nooit meer terug komt, maar in deze waardevolle professionele geboortefoto’s voor altijd vereeuwigd zal zijn!

Werkwijze

Alle momenten van angst, pijn, spanning, verlangen en wachten gaan in een fractie van een seconde over in vreugde, opluchting en tranen van geluk. Dat moment wanneer jullie baby voor het eerst jullie wereld binnen komt en er voor altijd zal blijven, op dat moment zijn de emoties van jullie gezichten af te lezen. Juist die prachtige emoties wil ik heel graag voor jullie vangen in mijn beelden. Ik richt me op sfeer en deze emoties en de relatie tussen jullie beiden tijdens deze intieme gebeurtenis. Bescheiden en nauwelijks waarneembaar zal ik het verhaal van de geboorte van jullie kindje op fotojournalistieke wijze vastleggen. Je kan er heel zeker van zijn dat ik mij richt op de ‘smaakvolle’ kant van geboortefotografie. Jullie foto’s worden prachtig en jullie zullen er superblij mee zijn!

Geboorte_werkwijze

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?
Jullie bevalling en geboortefotografie bespreken we vantevoren samen in een paar leuke gesprekken, waarbij we alle details en jullie wensen samen bespreken. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en mij vertrouwen. Vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum ben ik 24 uur per dag bereikbaar. We hebben regelmatig contact en ik begin te fotograferen wanneer de weeen zijn begonnen.
Wanneer kan ik een geboortereportage bij jou boeken?
Het is belangrijk zo vroeg mogelijk in je zwangerschap contact op te nemen als je graag wilt dat ik jullie bevalling ga fotograferen. Ik werk op oproepbasis en fotografeer ook bruiloften, waardoor ik maar een beperkt aantal geboortes kan fotograferen per jaar.
Is het niet raar om een fotograaf bij je bevalling te hebben?
Nee helemaal niet! Juist omdat het zo’n belangrijke gebeurtenis met veel emoties is, is het fantastisch mooi om dit op deze unieke wijze te laten vastleggen. Daarbij zie je vaak zoveel medisch personeel aan je bed, dat ik waarschijnlijk degene zal zijn waarvan je het minste zal merken. Daarnaast heb ik 10 jaar ziekenhuis ervaring en je kan er zeker van zijn dat ik meer heb gezien dan blote billen en een beetje bloed ;-)
Wat gebeurt er als het geen thuisbevalling wordt?
Dan ga ik gewoon mee en blijf ik fotograferen, dit hoort immers ook bij jullie geboorteverhaal.
En als het onverwacht een keizersnede wordt?
Ook dan ga ik mee, zo lang het medisch personeel dit toestaat. De veiligheid van jullie kindje staat immers altijd (ook voor mij!) voorop!
Komen de foto’s van een geboorte altijd op jouw blog?
Ik ben erg trots op mijn fotografie en wil dit daarom ook graag op mijn blog laten zien! Door mijn blog worden ook andere mensen bekend met geboortefotografie en hebben nog meer mensen toegang tot deze bijzondere vorm van fotografie. Ik zal echter nooit foto’s plaatsen zonder jullie goedkeuring en alle afspraken leggen we ook schriftelijk vast.
Fotografeer je ook zwangerschappen?
Ik fotografeer ook zwangerschappen, maar enkel in combinatie met geboorte- en/of newbornfotografie.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress