Wat ouders zeggen…

 • “We zijn nog steeds ontroerd als we de slideshow bekijken! Daar waar met name Thomas in het begin schuchter was of hij deze foto’s aan anderen wilden tonen, laten we het nu vol trots zien omdat de serie weergeeft wie wij zijn en hoe we dit samen gedaan hebben!”

  Janelle & Thomas,
  ouders van Noud • “Als we de foto’s van Lieke’s geboorte terug zien… Schiet ik vol!!! De foto’s vertellen het verhaal van die dag…alleen nu kan ik er bewust naar kijken!!! Zo mooi.. Zo puur!! Geweldige details! En het is zo mooi om de emoties van je man te zien!! Emoties die je die dag niet waarneemt omdat je alleen maar bezig bent met bevallen. Ook de foto’s vlak na de bevalling vind ik super. Ik had immers door de peterdinespuit de bevalling niet echt bewust meegemaakt! Het album is een BIJZONDER verhaal!! Geen van de foto’s zou ik willen missen!!”

  Miriam & Robert,
  ouders van Lieke & Anna • “Het is zo mooi om de emoties terug te zien van het moment dat Anna geboren werd! Ikzelf vind vooral die foto mooi die nu ook op de kraamafdeling is!! Je kleine net geboren en de uitdrukkingen op het gezicht van ons en de verloskundige! Blij en voldaan :) Super!!!”

  Miriam & Robert,
  ouders van Lieke & AnnaFacebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress