Met Pien en Dennis deed ik een fotosessie geinspireerd op een hippe bohemian style bruiloft! Het is al een tijd geleden dat ik deze foto’s maakte, maar ze zijn zo mooi (Pien en Dennis bedoel ik!) dat ik ze graag wil laten zien :-)

Het was een prachtige zomeravond en we zochten een mooi natuurgebied op waar het avondzonnetje scheen. Voorafgaand aan de fotosessie hadden we contact gehad over de verschillende kleding en maakte ik een lekker los boeket met wat eucalyptus (love it!) en lavendel. Pien en Dennis zijn al een paar jaar verliefd en hele fijne mensen. Lief en mooi en altijd met een grote lach op hun gezichten. Ik word blij van ze en het was heerlijk ontspannen fotograferen! Niet lang na de fotossessie zou Pien voor een half jaar naar Barcelona gaan voor stage. Nu hadden ze beide mooie foto’s van elkaar en samen, zodat ze deze konden pakken op de momenten dat ze elkaar misten! Dennis heeft Pien intussen al lang weer lekker dichtbij zich, maar de foto’s blijven een waardevolle herinnering aan een perfecte avond!

Oh, en later deze week volgt deel 2 van deze blog. Er zijn namelijk nog veel meer mooie foto’s met een andere look, dus mis het niet ;-)

Hippe_bohemian_bruiloft_003

Hippe_bohemian_bruiloft_004

Hippe_bohemian_bruiloft_005

Hippe_bohemian_bruiloft_006

Hippe_bohemian_bruiloft_007

Hippe_bohemian_bruiloft_008

Hippe_bohemian_bruiloft_010

Hippe_bohemian_bruiloft_011