Lieve leuke Chelsea leerde ik kennen toen ik voor een huisartsenpost fotografeerde.
Zij was die dag heel even model voor ons en ik vond haar gelijk heel open en vrolijk! Later ontving ik een superleuk mailtje van haar moeder of ik een kinderfotografie sessie van Chelsea wilde maken als verjaardagsverrassing voor haar vader. Natuurlijk wilde ik dat!
We spraken af bij Hotel de Lochemse Berg, het beginpunt van een prachtig heuvelachtig bosgebied. Die avond hadden we geluk met het weer en Chelsea had er erg veel zin in! Ze zag er ook prachtig uit in haar mooie jurkje.
Aan het einde nog een paar vrolijke foto’s met haar mama samen en alles stond erop. Ik hoorde dat Chelsea haar vader tranen in zijn ogen had toen hij de foto’s later zag, zo mooi!

Wil je ook een (kinder) fotosessie cadeau geven?
Die maak ik natuurlijk graag, dus voel je vrij om een mailtje naar info@moniekaansorgh.nl te sturen voor meer informatie :-)
En kijk gerust hier nog even voor meer kinderfotosessies die ik heb gemaakt.

Kinderfotografie Lochem 05

Kinderfotografie Lochem 03

Kinderfotografie Lochem 07

Kinderfotografie Lochem 09

Kinderfotografie Lochem 10

Kinderfotografie Lochem 11

Kinderfotografie Lochem 14