Fotosessie

Een kind is vol leven en leeft bij de dag! Dat is het mooie onbevangene van kinderen. Maar het is ook druk. Weken en maanden, zelfs jaren gaan zo snel voorbij. Leg een paar van die mooie kindermomenten vast voor ze groot zijn en doe het nu! Laat mij samen met jullie kind even in zijn of haar moment leven en eerlijke, echte beelden maken. Je zal blij zijn dat je het gedaan hebt en de foto’s zullen je dierbaar worden!

Werkwijze

Tijdens deze kinderfotosessie zul je je niet opgejaagd voelen, even een moment waarop niks hoeft en je alleen maar kan genieten van je kind! Ik neem de tijd voor jullie en zorg ervoor dat we lol gaan hebben! Je kind hoeft niet te poseren en we gaan naar een plek waar jullie het fijn vinden, jullie tuin, een parkje of misschien het strand, zolang het maar bij jullie past! Ongeveer 2 weken na de fotosessie kun je weer even relaxen tijdens de bestelafspraak bij mij. Geniet, bewonder de beelden op groot scherm en kies de foto’s die je voor altijd wilt houden!

FotosessieWerkwijze-kinder

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een kinder fotosessie?
Ik neem de tijd voor jullie kind en richt niet gelijk mijn camera op hem of haar. Ik probeer eerst contact te maken en wanneer ik weet dat jullie kind wat meer aan mij gewend is, zal ik met fotograferen beginnen. Een kinderfotosessie duurt daarom één tot anderhalf uur.
Hoe oud zijn de kinderen die je fotografeert?
Ik fotografeer alle kinderen tot 10 jaar oud, jongens en meisjes!
Wat als mijn kind niet meewerkt?
Ik verwacht niet van jullie kind dat het gaat poseren. Het is juist de bedoeling spelenderwijs en spontaan foto’s te maken. Er zijn dus geen regels waaraan jullie kind zich moet houden en daardoor komt het eigenlijk niet voor dat een kind niet meewerkt! Ze vinden het juist heel erg leuk!
Krijgen we de foto’s digitaal?
Die ene of enkele keren in je leven dat je een professionele fotosessie laat maken van je kind is een hele bijzondere ervaring. De foto’s zullen een herinnering worden voor de rest van jullie leven en verdienen het daarom om op materialen van hoogwaardige kwaliteit te worden afgedrukt. De optie digitale beelden af te nemen bestaat, maar liever neem ik jullie alle zorgen uit handen en werk samen met professionele leveranciers om jullie zo een ontzettend mooi en professioneel eindproduct te kunnen garanderen.
Waarom fotografeer je kinderen?
Kinderen fascineren mij. Ze staan nog zo onbevangen en onschuldig in de wereld en zijn vaak heel open en eerlijk. Het is prachtig om dit vast te mogen leggen!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress