Persoonlijke workshop kinderfotografie op locatie

Al meer dan 4 jaar geef ik met veel plezier kinderfotografie workshops op maat! Deze persoonlijke workshops vind ik erg leuk om te geven, omdat ze in het teken staan van de cursist en dit betekent dat hij of zij zoveel mogelijk zal gaan leren, uitgaande van zijn of haar niveau en wensen. We bespreken een gedeelte theorie en vragen, evt. gevolgd door een fotosessie met modelletje op locatie. Zo kun je de geleerde dingen gelijk in de praktijk brengen. Een mooi workshopboekje en lekkere lunch zullen niet ontbreken! Neem voor uitgebreide informatie even contact op en lees hieronder vast de ervaringen van mensen die je voor gingen!

Cursisten zeggen…

 • “Ik heb de workshop daglicht kinderfotografie op internet gevonden en ontzettend veel geleerd! Op een prettige manier heeft Moniek mij wegwijs gemaakt met het gebruik van licht en een stuk nabewerking. Het niveau van mijn foto’s is na de workshop direct omhoog gegaan! Ik vond het een fijne workshop en Moniek heeft alle tijd voor mij genomen!”

  Brenda • “De workshop bij Moniek heb ik mezelf kado gedaan. Door veel te druk te zijn met shoots, had (of nam) ik geen tijd om mezelf verder te ontwikkelen. Naast het fotograferen, komt er zoveel kijken bij het runnen van een eigen fotografie bedrijf. De workshop was gezellig en erg leerzaam. Moniek was heerlijk recht door zee en open over haar manier van werken. Er is echt van alles aan bod gekomen en de dag heeft gezorgd voor veel inspiratie en stof tot nadenken over hoe ik mijn bedrijf wil runnen en wat ik wil bereiken met mijn foto’s.”

  Ilse • “Samen met mijn vriendin Sylvie heb ik de workshop kinderfotografie met gebruik van daglicht gevolgd. We werden door Moniek vriendelijk ontvangen en het ijs was al snel gebroken. Aan tafel hebben we veel besproken en wat ik persoonlijk erg leuk vond, was om Moniek haar eigen verhaal te horen. Vragen werden beantwoord en toen we er klaar voor waren, gingen we met ons topmoddelletje Floor het bos in.
  Erg gaaf om de dingetjes die we net in theorie hadden geleerd in praktijk te kunnen brengen, er ging een wereld voor me open…ik zag letterlijk het licht! De workshop was een superleuke en leerzame ervaring en ik heb zelfs nog extra dingen ervan meegekregen, zoals meer zelfvertrouwen. Ik heb echt een superleuke middag gehad!”

  Jessica • “Een dag waar ik lang naar uitgekeken heb, en eindelijk was het zo ver! Een gezellige ontvangst in een heel gezellige bovenetage.
  Ik merkte al snel dat ik op mijn manier al best ver ben qua techniek en fotografie, maar dat ik nog meer energie kan gaan stoppen in een stuk marketing. Mezelf neer durven zetten. Moniek heeft me tijdens de gesprekken er zeker van doordrongen dat het echt allemaal kan en op welke manieren dit het beste zou kunnen. De shoot tussen de theorie en de evaluatie in was gezellig en leerzaam. De feedback die ik kreeg is waardevol. Wat Moniek vooral siert is haar doorzettingsvermogen, orde en netheid en haar overtuigingskracht. Het was een nuttige en bijzondere dag.”

  Martin • “Al een tijdje volgde ik de website en de blog van Moniek, omdat ik haar werk zo mooi vind. Ik werd dan ook meteen enthousiast toen ik ontdekte dat ze privé-workshops aanbood. Ik wilde graag meer weten over het gebruik van natuurlijk licht, dat ik in Moniek’s werk zo bewonder, haar aanpak van een fotosessie met kinderen en de manier waarop ze haar bedrijf heeft opgebouwd. Moniek was overal heel open over en gaf overal antwoord op. En belangrijk: ze wist mijn obstakels weg te nemen. Ook was het fijn om te ontdekken dat ik een behoorlijk aantal dingen al heel goed doe (Moniek is dus positief ingesteld ;-)). Goed voor het zelfvertrouwen, niet onbelangrijk tijdens het fotograferen.
  Het was mooi om al die kennis meteen in praktijk te kunnen brengen tijdens onze fotosessie met Roosje. Een uitdaging, want het weer was somber en de duisternis viel al langzaam in. Maar we hebben mooie foto’s kunnen maken. Ik kan de workshop aan iedereen aanbevelen: Moniek weet waar ze over praat en is een fijn persoon om van te leren!”

  MariekeFacebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress