Zo leuk, nog geen twee weekjes na Elin haar geboorte werd ik weer in hun mooie huis uitgenodigd. Ik mocht ook de lifestyle newborn foto’s van Elin in Losser te maken. Heel fijn om Jessie, Aike en kleine Elin terug te zien!

De geboorte van Elin had veel indruk gemaakt op hun beide. En zeker ook op mij. Hoewel ik natuurlijk al veel geboortes heb mogen fotograferen, is het elke keer weer zo anders. Het blijft bijzonder indrukwekkend. Het was daarom superfijn om met Jessie en Aike na te praten over hoe alles gegaan was. Jessie vertelde mij dat ze eigenlijk niet veel van de geboorte had meegekregen. Dat is geen uitzondering, want ik hoor dit van eigenlijk alle moeders. Ze vond het ontzettend mooi om in de slideshow van de geboorte de uitdrukkingen op Aike zijn gezicht te zien. Deze mooie momenten had ze nooit kunnen zien of terug halen als zij er niet voor hadden gekozen om dit door mij vast te laten fotograferen. Ik vind het echt heel waardevol om zoiets moois en belangrijks te mogen fotograferen voor mensen!

De newbornfoto’s van Elin hebben we weer boven in de mooie slaapkamer van Jessie en Aike gemaakt. We hebben daar ook gefotografeerd tijdens hun zwangerschapsfotosessie. Die dag zaten zij met een dikke buik op bed en deze keer met Elin hebben we dezelfde foto weer gemaakt. Echt leuk! Kijk ook even hoe leuk Jessie het babykamertje heeft gestyled. Dat kan ze goed :-)

Laatst kwam deze leuke familie hun 3-delige fotoalbum ophalen. Ik kreeg als dank een hele mooie kaart (en veel te veel heerlijk snoep en chocolade). In de kaart stonden de prachtige woorden:

Lieve Moniek,
Ontzettend bedankt dat jij het afgelopen jaar al onze speciale momenten hebt vastgelegd. Tijdens deze momenten ben jij echt een steun voor ons geweest. Je hebt daarom echt een plekje in ons hart gekregen. Wij zijn superblij met het eindresultaat. Echt prachtig. 1000 x dank!
Liefs Aike, Jessie & Elin

Iets mooiers had ik niet kunnen krijgen. Superduper dankjewel lieverds, dat ik deze drie fotosessies met heel veel plezier voor jullie heb mogen maken!