Zo leuk! Wouter had een foto van mijn lifestyle newbornfotografie gezien via Facebook en mijn foto’s zien hangen in het ziekenhuis in Almelo. Hij stuurde een enthousiast mailtje met de vraag of ik dit ook van hun mooie dochter Fleur wilde fotograferen. Ja natuurlijk wil ik dat!
Op een zonnige ochtend kwam ik bij hun, dronken we gezellig even koffie en heb ik vervolgens alles wat zij op elke andere ochtend ook met Fleur doen vastgelegd. En vooral veel extra knuffelen natuurlijk :-)
Wat een lief en prachtig meisje en wat zijn Manon en Wouter gek op haar! Zo mooi om te zien en een hele fijne familie om te fotograferen! Dankjewel voor mij lieve drie!

Lifestyle_Newbornfotografie_0002

Lifestyle_Newbornfotografie_0003

Lifestyle_Newbornfotografie_0004

Lifestyle_Newbornfotografie_0005

Lifestyle_Newbornfotografie_0006

Lifestyle_Newbornfotografie_0008

Lifestyle_Newbornfotografie_0010