Moniek Aansorgh Fotografie

Moniek Aansorgh Fotografie wil graag mooie momenten bewaren. Bijzondere momenten die gaan over de liefde en over het leven. Kippenvel momenten. Het leukste is deze momenten ongemerkt vast te leggen, zoals ze zich natuurlijkerwijs afspelen. En ze daarna mooi ingepakt aan jullie terug te geven, waardoor jullie er voor altijd van kunnen genieten en blij van worden!

Wie ben ik?

Foto’s hebben altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad, vooral de foto’s waar je naar kan blijven kijken zonder verveeld te raken. Dit zijn eigenlijk altijd foto’s van mensen en bijzondere momenten. Door mijn ogen zie ik liefde in ieder mens en kind en wil deze liefde en schoonheid vertalen in mijn beelden, zodat jullie ze keer op keer kunnen zien! Ik besteed hier mijn volste aandacht en tijd aan. Ik ben geduldig, ontspannen en heb respect, waardoor jullie je bij mij op jullie gemak zullen voelen. Tegelijkertijd ben ik enthousiast en doortastend, waardoor ik tips en sturing kan geven op de momenten dat je daar naar op zoek bent.

Fotografie is voor mij een manier om mensen een waardevol document te geven van hun liefde voor elkaar en hun leven samen. Het liefste vertaal ik deze waardevolle beelden in een prachtig album of een groot kunstwerk voor aan de muur, zodat jullie iedere keer weer warm worden van binnen en dat geweldige moment jullie telkens weer kippenvel bezorgd!

Moniek_Aansorgh_portret

Fotocredit: Inge Jong

Waar hou ik van?

Er zijn ontzettend veel dingen die ik mooi, lekker of leuk vind en waardeer. Niet alles paste op de foto maar zo krijg je toch een indruk!

Over_Waar_hou_ik_van

Waar ben ik?

Mijn kantoor is gevestigd in Almelo, maar voor jullie fotosessie en/of bruiloft ben ik bereid door het hele land en over de grenzen te reizen! Ik ben dankbaar voor alle plaatsen en huizen waar ik voor mijn fotografie wordt ontvangen!

Over_Waar_ben_ik

Volg me

Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe? Ik vind het een eer als je me volgt op Facebook!

Ik fotografeer…

Klik op een fotografiesoort voor meer informatie!

Geboortefotografie

MA-over-geboortefotografie

Kinderfotografie

MA-over-kinderfotografie

Newbornfotografie

MA-over-newbornfotografie

Bruidsfotografie

MA-over-bruidsfotografie

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress