Fotosessie

Jullie krijgen een kindje! Dat is iets heel bijzonders en een ingrijpende gebeurtenis in jullie leven. Jullie kindje is klein en kwetsbaar en heeft van die heerlijk zachte wangetjes en kleine teentjes, je kan er wel naar blijven kijken! Deze eerste periode waarin jullie je kindje leren kennen, is zo ontzettend bijzonder! Die kleine unieke details van jullie pasgeboren baby zijn zo snel weer verdwenen. Laat mij al deze kleine details en jullie liefde en verwondering voor jullie kindje in deze eerste dagen vastleggen voor altijd! Jullie foto’s zullen heel waardevol worden en je zal zo blij zijn dat je het gedaan hebt!

Werkwijze

De kraamtijd is vaak een drukke periode, met veel bezoek, en tussendoor proberen jullie nog aan elkaar te wennen. Tijdens de newborn fotosessie zetten we letterlijk alles even stop en stil. Ik kom naar jullie toe en in een oase van rust gaan jullie heel eventjes alleen maar genieten van en kijken naar jullie mooie kindje, terwijl we samen al die prachtige herinneringen vastleggen! Wanneer jullie ongeveer een week later bij mij komen om tijdens de bestel afspraak de gemaakte beelden op groot scherm te zien en uit te kiezen, is het weer genieten!

Fotosessie-Werkwijze-newborn

Veelgestelde vragen

Moet mijn kindje slapen tijdens de newborn fotosessie?
Niks moet en het leuke is dat zo’n klein kindje niet compleet te sturen is. Newborn fotografie kenmerkt zich door die zachte slapende foto’s van pasgeborenen en daar zijn wel aanwijzingen voor hoe je dit zo goed mogelijk kan laten slagen. Deze zal ik uitgebreid met jullie bespreken voor de fotosessie.
Waar komen die leuke mutsjes en dekentjes vandaan?
Over het algemeen zijn de mutsjes en dekentjes die je ziet door mijzelf meegenomen. Ik houd van eenvoud en zachte kleuren en materialen in aardetinten. De mutsjes en dekentjes zijn daar zorgvuldig op uitgekozen en voor mijn fotografie gemaakt. Maar ik vind het erg leuk (mits het bij mijn stijl past) als mensen zelf met ideeen voor de fotosessie komen, dat maakt het vaak nog persoonlijker.
Is newbornfotografie wel veilig voor mijn baby?
Dat is een goeie en belangrijke vraag! Ik kijk heel goed naar wat jullie kindje wel en niet kan en wil. Ook al zijn ze zo klein, ze geven heel goed aan waar ze zich prettig bij voelen. Als professionele newborn fotograaf zal ik dit altijd respecteren en weet ik precies wat wel en niet veilig is.
Hoe lang duurt een newborn fotosessie?
Een newborn fotosessie kost veel tijd en mijn volle aandacht en geduld. We houden altijd rekening met het ritme van jullie pasgeboren kindje, waardoor er tussendoor genoeg tijd is voor voeden en/of verschonen. Gemiddeld duurt een newborn fotosessie daarom 3 tot 4 uur.
Wanneer kan ik een newborn fotosessie boeken?
Een newborn fotosessie kun je het beste plannen terwijl je nog zwanger bent. Ik zet de uitgerekende datum in mijn agenda en wanneer jullie kindje geboren is, maken we zo snel mogelijk een afspraak. Ik kom dan bij jullie thuis om alle mooie details van jullie kleine wondertje vast te leggen. Na ongeveer een week zijn jullie van harte welkom om bij mij de foto’s op groot scherm te komen bewonderen en jullie keuze te maken.
Krijgen we de foto’s digitaal?
Die ene of enkele keren in je leven dat je een professionele fotosessie laat maken is een hele bijzondere ervaring. De foto’s zullen een herinnering worden voor de rest van jullie leven en verdienen het daarom om op materialen van hoogwaardige kwaliteit te worden afgedrukt. De optie digitale beelden af te nemen bestaat, maar liever neem ik jullie alle zorgen uit handen en werk samen met professionele leveranciers om jullie zo een ontzettend mooi en professioneel eindproduct te kunnen garanderen.
Maak je ook zwangerschapsfotografie?
Ja, maar ik fotografeer alleen zwangerschappen in combinatie met een geboorte- en newborn fotosessie. Dus niet als een op zichzelf staande fotoreportage.
Huilen, poepen en plassen?
Geduld is een schone zaak…huilen is vaak op te lossen door voeden en tsja…soms blijft niet alles schoon. Ik heb 10 jaar in de gezondheidszorg gewerkt en echt wel iets meer gezien dan een babyplasje, dus niks om je druk over te maken!
Lust je beschuit met muisjes?
Jaaaaaaa, ik vind roze en blauw even lekker ;-)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress