Wat ouders zeggen…

 • “De foto’s betekenen erg veel voor ons. Als we er nu naar kijken zijn we super trots en blij met onze prachtige kinderen. Prachtige foto’s van ons beeldschone meisje en zo mooi hoe Milan Emma vast heeft en laat zien dat hij de grote broer is!”

  Miriam & Mark,
  ouders van Milan & Emma • “Onze eerste ontmoeting met Moniek was op de dag van de fotoshoot en toen ze binnenkwam merkte je dat er een klik was tussen ons. We werden gelijk enthousiast en tijdens de fotosessie was er een hele fijne en relaxte sfeer. Ze ging heel professioneel te werk en deed heel voorzichtig met onze lieve kleine Bor.Het eindresultaat was echt geweldig en we genieten er nog steeds elke dag van!! Echt tijdloos en onbetaalbaar, in de goed zin van het woord ;-)”

  Pauline & Mike,
  ouders van Bor en Bran • “De foto’s betekenen heel veel voor ons. Ze zijn zo bijzonder en mooi. Kinderen worden zo snel groot en baby’s zijn al heel snel geen baby meer.
  Daarom is het heel speciaal dat er juist op het moment dat ze nog maar pas geboren zijn, zulke mooi foto’s gemaakt zijn. Elke keer als we weer naar de foto’s kijken worden we er weer even aan herinnerd hoe klein Jake was en hoe een bijzondere tijd dat was.”

  Marieke & Willie,
  ouders van Senna & Jake • “We zijn heel blij met de foto’s! Madelijn is nu ruim 14 maanden oud en de foto’s helpen ons herinneren hoe klein en onschuldig onze mooie dochter aan haar reis is begonnen. Maar ook hoe snel kinderen groeien en telkens weer een beetje veranderen! Bij een volgend kind zouden we het zo weer doen!”

  Maddy & Derk,
  ouders van Madelijn • “Toen ik zwanger was van ons vierde kindje was het niet moeilijk wie ik in de kraamweek graag met een camera wilde zien komen … Moniek!!!
  Wederom heeft ze ons versteld doen staan .. Zo lief en zorgzaam als ze met ons drie dagen oude zoontje Mids om ging, het was echt vertederend!”

  Mireille & Patrick,
  ouders van Dieck, Jothe, Kiedt & Mids • “Zo mooi om dit voor eeuwig vastgelegd te hebben! De eerste week na de geboorte van Iris was hectisch en druk. Dankzij de foto’s kunnen we keer op keer weer even teruggaan naar dat mooie pasgeborene kleine meisje. Ontzettend waardevol!”

  Jitsina en Gijs,
  ouders van Linde & IrisFacebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress