Superleuk! Ik heb een publicatie in het Duitse bruidsmagazine Braut! Dat is de duitse uitgave van het bruidsmagazine Bruid en Bruidegom hier in Nederland. Ze zijn mij natuurlijk tegen gekomen doordat ik de overall winnaar ben van de Bruidsfoto Award en nu staat er een paginagroot interview met mij in! Allemaal naar Duitsland rennen en de duitse Braut kopen dus ;-) En wie weet mag ik straks ook wel een bruiloft over de Duitse grens fotograferen, dat zou geweldig zijn!

So cool! I have been published in the German wedding magazine Braut! This is the German edition of the wedding magazine Bruid en Bruidegom here in Holland. They found me because of the Wedding Photo Award I won and now I have been interviewed by them! So hurry up to Germany and buy Braut magazine ;-) And maybe I get the opportunity to capture a German wedding, fingers crossed ’cause that would be great!

publicatie_Braut_magazine__001

publicatie_Braut_magazine__002