Het is een bijzonder (en mooi!) verhaal hoe ik Karin heb leren kennen!

In 2011 werd ik door een oud basisschool vriendinnetje gevraagd of ik foto’s wilde maken van haar mooie zoontje. We spraken af bij haar broertje en daar was Karin ook. Na de foto’s hebben we op het balkon (het was erg warm die dag!) staan kletsen en dit klikte gelijk.
Karin had de opleiding Kunst en Techniek gedaan, maar werkte tijdelijk bij de HEMA omdat ze nog geen baan kon vinden. Ik wist een reclamebureau waar ze iemand zochten en niet veel later had Karin een baan! Dat verbaasde mij niks, want ze heeft veel kwaliteiten.
Allereerst is ze super creatief. Heeft een ontzettend goed oog voor detail en is perfectionistisch waardoor alles waar zij haar hand aan heeft gelegd, er altijd gelikt uitziet. Nu werkt zij als Art Director bij Slagbijalmelo en is ze bijvoorbeeld verantwoordelijk geweest voor de styling van de fotosessies voor Hans Anders. Supercool!

Karin heeft al heel lang een groooooote voorliefde voor Scotch & Soda. Dit omdat inspiratiereizen en storytelling een grote rol spelen in de totstandkoming van de collecties. Zij draagt veel kleding van dit mooie merk en gaat ook wel eens naar een grote sample sale waar zij altijd veel leuke items scoort. Het leek haar een leuk idee om een mooie gestylde shoot te doen, met natuurlijk haar Scotch & Soda kleding en accessoires!
Superleuk idee en heel anders dan ik normaal doe, vooral wat betreft nabewerking en daarom ook zo leuk om te doen samen!

Verder delen wij onze passie voor interieur, natuur, gezond eten, reizen (Portoooo was leuk!) en mensen.  We inspireren en leren van elkaar! Kaatje je bent zo mooi en hebt zoveel talent!
Dankjewel voor onze bijzondere vriendschap!