Wat een leuke vriendinnen fotosessie was dit samen met Sanne en Inge!
Sanne leerde ik kennen tijdens haar stage bij Kracht Concept en Creatie.
Kracht CC is het reclamebureau waar ik mijn mooie werkplek heb en onder andere alle fotosessies bewerk. Sanne doet de opleiding Mediavormgeving op het Cibap en is heel open en enthousiast. Ik werd altijd blij van haar vrolijke uitstraling! 

Sanne houdt van hardlopen en dansen en mode is helemaal haar ding. Ze vond het dan ook echt leuk om een vriendinnen fotosessie te doen ergens op een mooie plek in de natuur. Het Buurserzand is dichtbij waar ze woont en ze kent het gebied goed. We hadden geluk met het weer en de locatie was prachtig. Net als Sanne en haar lieve vriendin Inge, wat een mooie meiden. En wat een lol hadden ze samen! We wandelden een stuk en stopten op verschillende mooie plekjes. De meiden deden nog snel even een kledingwissel en we maakten lekker veel foto’s. Wat een leuke ochtend en wat een mooie blije meiden! Dankjulliewel Sanne en Inge!

Wil je ook een leuke fotosessie doen op een mooie locatie ergens buiten?
Neem gerust contact met mij op! Ik zie heel graag je mailtje (info@moniekaansorgh.nl) of berichtje via de contactpagina verschijnen. Wie weet tot ziens!