Wat een geweldige verrassing was dit!
Maandagavond 3 juni was de uitreiking van de Bruidsfoto Award 2013 en dat die avond voor mij zooooo mooi zou worden, had ik nooit gedacht! Ik heb de publieksprijs gewonnen in de categorie De Kus en dat is al ontzettend goed!
 Maar toen de Overall winnaar van alle categoriën bekend werd gemaakt, hoorde ik ook mijn naam! Wat een verrassing en wat was ik blij! Totaal is 43% van alles stemmen naar mijn foto gegaan! Ongelooflijk en geweldig!

Het is ontzettend fijn om zoveel waardering voor je werk te krijgen, juist omdat deze prijs door het publiek is gekozen vind ik het extra bijzonder, want dat zijn de mensen voor wie ik het doe!

Het is een hele drukke week van persberichten, interviews, artikelen en zelfs mijn televisie debuut geweest, erg leuk!
Ik heb me de hele week meer dan jarig gevoeld door alle lieve berichten, kaartjes, bloemen en cadeautjes van iedereen! Heel erg bedankt hiervoor en natuurlijk nog het allermeest bedankt voor het stemmen op mijn foto!

Bruidsfoto_award_2013-2

Bruidsfoto_award_2013-3

Bruidsfoto_award_2013-4

Bruidsfoto_award_2013-5

Fotocredit: Lucas van Twillert