Dit was een superleuke workshop kinderfotografie met daglicht!
De enthousiaste cursisten die graag wilden leren, mooie onderwerpen die aan bod kwamen, een lekkere lunch en een stoere fotosessie met een geweldig model, maakten alles bij elkaar een hele mooie dag! We bespraken o.a. hoe ik gekomen ben waar ik nu ben, het vinden van je eigen stijl en branding, verschillende daglicht situaties, het gebruik van een reflector en nabewerking in Lightroom. Tijdens de fotosessie was Merijn ons mooie model. Hij vond het duidelijk erg leuk (wij ook!) en deed het daarom ook echt heel goed! Dankjewel lieve Merijn!

Reacties cursisten:
“Je vertelde heel enthousiast en makkelijk, waardoor het prettig luisteren was. Ik vond het vooral interessant om te horen hoe je het professioneel gezien aanpakt met klanten. Door deze workshop dag ben ik er wel achter dat ik nu heel graag wil doorpakken. Ook ben ik na gaan denken over het soort foto’s die mij aanspreken; kleuren, sfeer, verhaal. De workshop heeft mij dus vooral aan het denken gezet, geïnspireerd, en gedurende de dag heb ik heel veel van je geleerd. Fijn om het ook nog terug te kunnen lezen in het boekje dat je hebt meegegeven. Dit was het zetje dat ik nodig had, en heb gekregen! Bedankt voor deze leuke en leerzame dag!!”

“Er zijn dingen aan bod gekomen die me aan het denken hebben gezet: website, branding, etc. Het fotograferen met Merijn was ook erg leuk! En de locatie vond ik weer eens een keer wat anders!”

“De workshop Kinderfotografie bij bestaand licht was enorm inspirerend. Als ik al niet enthousiast was over fotograferen dan werd ik dat die zaterdag wel! Moniek vertelde vol passie en je merkte dat ze haar kennis wil delen. Geen ingewikkeld technisch verhaal maar hoe maak je nou die mooie foto. Dat is toch wat we allemaal willen!”

Wil je je alvast inschrijven voor de volgende workshop? Stuur dan een mailtje naar info@moniekaansorgh.nl en ik houd je op de hoogte!

This was a very nice workshop children’s photography with use of daylight!
The enthusiastic students, interesting subjects, a jummy lunch and a nice photosession with a beautiful model, made this a very pleasant day!
We talked about what I did to come this far, finding your own style and branding, different daylight situations, how to use a reflector and post-processing in Lightroom. Merijn was our handsome model at the photosession. He obviously enjoyed it (we did too!) and he did a very good job! Thank you dear Merijn!

Do you want to register for the next workshop? Feel free to send an email to info@moniekaansorgh.nl and I will keep you updated!

workshop kinderfotografie met daglicht 9

workshop kinderfotografie met daglicht 5

workshop_kinderfotografie_009

workshop kinderfotografie met daglicht 8

workshop kinderfotografie met daglicht 7

workshop_kinderfotografie_007a

workshop_kinderfotografie_006a

workshop kinderfotografie met daglicht 1