Andrea mail mij een tijdje geleden over zwangerschapsfotografie in het Springendal. Zij gingen een weekendje weg in Twente en waren op dat moment 33 weken zwanger. En precies in dat weekend was het ook 1 jaar geleden dat ze trouwden. Daarom wilde Andrea haar man Naut verrassen met een fotosessie. Natuurlijk vond ik dat een heel leuk idee en hielp haar graag!

We spraken af in het Springendal, een prachtig natuurgebied dichtbij Ootmarsum. Ik keek vantevoren alvast even rond en zag hele mooie graanvelden. Dit staat meestal niet zo lang voor het gemaaid wordt en gelukkig was dat nog niet gebeurd. Het zag er supermooi uit. Net Frankrijk of een ander zuidelijk land.
Met z’n drieën (of eigenlijk vieren!) liepen we de weggetjes tussen de velden door, op zoek naar mooie plekjes. We hadden een heerlijke ochtend buiten en Naut was blij verrast met zijn cadeau!

Wist je dat ik naast zwangerschapsfotografie ook geboortefotografie en lifestyle newbornfotografie maak? Voel je vrij om even op mijn blog te kijken naar eerdere fotosessies. En wil je meer informatie? Ik zie heel graag je mailtje (info@moniekaansorgh.nl) of berichtje via de contactpagina verschijnen. Leuk van je te horen!