Nog niet zo lang geleden was ik op een hele mooie zonnige dag voor zwangerschapsfotografie in Losser bij Jessie en Aike! Zij zijn een heel leuk jong stel en hebben samen een gezellig huis met prachtige inrichting. Daar moest ik natuurlijk gebruik van maken en het eerste deel van de fotosessie vond dan ook plaats in hun mooie slaapkamer. Lekker losjes, veel knuffelen en lachen, het ging allemaal vanzelf.
Buiten stond de namiddagzon intussen al een stukje lager. Prachtig avondlicht, dus wij gingen nog even op pad naar natuurgebied De Zandbergen en omgeving. Altijd fijn om buiten te zijn en helemaal met zo’n mooi stel en fijn weer!

En weet je wat? Binnenkort zie ik Jessie en Aike alweer, want ze vertrouwen mij toe de geboorte van hun kindje ook vast te leggen. Het is fijn en leuk dat we elkaar nu door deze zwangerschapsfotosessie weer ietsje beter kennen dan na de eerste kennismaking! Ik ben nu al super benieuwd naar de geboorte van hun eerste kindje, zin in!

Tot snel Jessie en Aike en dankjulliewel voor de mooie middag samen!

PS: Wil je graag meer informatie over zwangerschaps-, geboorte-, en/of lifestyle newbornfotografie? Dan zie ik graag je mailtje (info@moniekaansorgh.nl) of berichtje via de contactpagina, ik vind het leuk van je te horen!