Minke en Tijs! Wat zal ik over deze twee lieverds zeggen?
Zo blij dat ze mij weer vroegen voor deze zwangerschapsfotografie sessie in de buurt van Oldenzaal. Eerder heb ik hun ‘muzikale’ bruiloft had vastgelegd en van hun eerste kindje Ella de zwangerschaps- en newbornfoto’s gemaakt. Ik was heel blij verrast dat zij weer in verwachting waren en zeer vereerd dat ik alweer iets moois voor ze mocht maken! En deze keer was Ella ook mee, wat een leuk blij meisje! En het is mooi om te zien wie die kleine baby is geworden, ze deed het supergoed.
We hadden een heerlijk zonnige ochtend uitgekozen en het Lutterzand is een prachtige plek. We wandelden samen, maakten mooie foto’s, kletsten bij en genoten alle vier. Gelukkig zou ik ze al snel weer zien tijdens de lifestyle newbornfotografie van hun kleine aanwinst!
Hou mijn blog in de gaten, want binnenkort volgt er meer van deze leuke familie :-)

PS: Heb je die leuke kleine Allstars gezien?!