Moniek Aansorgh Fotografie

Newbornfotografie_Oldenzaal Otis

Newbornfotografie Oldenzaal | Otis

Al enkele keren eerder hebben jullie deze leuke familie mogen bekijken op mijn blog! Ik verheugde mij daarom extra om nu het nieuwe lid van de familie te gaan ontmoeten en fotograferen voor zijn newbornfotografie in Oldenzaal: Otis!
Kijk ook even naar hun zwangerschapsfotosessie in heerlijk ochtendlicht op mijn blog.

Ik vind de namen die Minke en Tijs voor hun kinderen kozen ook zo bijzonder. Afgeleid van Ella Fitzgerald en Otis Redding, twee van hun grootste muzikale helden. In de geboortekaartjes staat bij beide een toepasselijk stukje songtekst van deze artiesten, heel mooi gedaan.

Minke en Tijs waren ondertussen ook verhuisd en de superruime lichte slaapkamer leek wel een daglichtstudio, de ideale plek om foto’s te maken. Eerst even met z’n allen een lekker beschuitje met muisjes eten (jammie!) en vervolgens samen mooie foto’s maken!

Lees hieronder hoe Minke en Tijs zelf de zwangerschaps- en lifestyle newbornfotografie in Oldenzaal hebben beleefd en waarom het voor hun zo belangrijk is deze waardevolle momenten in hun leven vast te leggen.

Minke & Tijs:
Zwanger zijn en kinderen krijgen is iets prachtigs. Maar het cliché van de tijd vliegt is zeker waar. Deze bijzondere tijd van een zwangerschap en de kwetsbare newbornfase is iets wat je niet wil vergeten. Om even stil te staan bij hoe bijzonder en mooi deze tijd is, maar ook om hiernaar terug te kunnen kijken wanneer het voorbij is hebben we ervoor gekozen om dit door Moniek te laten vastleggen.
Ieder gezin is uniek met haar eigen grapjes, peuterstreken en liefde voor elkaar. Als je als gezin bij elkaar bent in je eigen vertrouwde omgeving is dit zichtbaar. Dit breekbare mooie moment met elkaar vastleggen, is precies wat Moniek heeft gedaan. Doordat ze als persoon geweldig is en we helemaal op ons gemak waren, konden we tijdens de fotosessies ook volledig onszelf zijn. We hebben veel gelachen met elkaar, en heerlijk gewoon ons ding kunnen doen. Je ziet dit dan ook terug op de foto’s en in ons mooie album. Dit is wie onze kinderen en wij als gezin zijn. Dit is juist wat de foto’s zo waardevol maakt!