Moniek Aansorgh Fotografie

Newborn_lifestyle_fotografie_Enschede_0002

Newborn lifestyle fotografie Enschede | Noud

Laatst was ik in Enschede voor newborn lifestyle fotografie van Noud en zijn grote broer Sep. De lieve ouders van deze mooie mannetjes ken ik al een hele tijd! Zij waren 1 van mijn eerste bruidsparen zo’n 12 jaar geleden en hadden gelijk al vertrouwen in mij als fotografe op hun mooiste dag! En heel leuk dat ze dat nu nog steeds hebben!
Lauri en Frank wonen is een fantastisch mooi huis en zo leuk te zien hoe goed Lauri is in interieurstyling! Echt een feest om in die mooi ingerichte lichte kamers foto’s te maken, maakt me altijd blij! Nog blijer werd ik van die lieve kleine Noud en zijn heerlijk actieve broer Sep! Noud is echt een mooi mannetje en grote broer Sep vond het erg interessant om mij na te doen en op het trapje te staan met zijn speelgoedcamera! Wie weet wat hij later nog gaat worden!
Lauri en Frank genoten volop van hun jongens en de sfeer was heerlijk relaxt. Het was eigenlijk te gezellig om weg te gaan en daarom hebben we na onze inspanningen afgesloten met een lekkere lunch samen!

Dankjewel lieve Lauri, Frank, Sep en Noud, voor alle mooie foto’s en aandenkens die ik voor jullie heb mogen maken, maar het allermeest voor al jullie gezelligheid en gastvrijheid!