Lesley en Tom kennen we van die ontzettend mooie vintage bruiloft bij Theehuis Dennenoord! Superlieve mensen met een hele goede smaak (vind ik haha!), wat wil een fotograaf nog meer?
Ik werd zo blij van Tom zijn mailtje waarin hij vertelde dat ze een kindje zouden krijgen! Ze wilden heel graag de geboorte door mij laten vastleggen en nu hebben ze een prachtig 3-delig album met daarin de zwangerschap, geboorte en newborn fotosessie gecombineerd! Wat een mooi document is het geworden, waar ik zelf ook best trots op ben. Erg leuk dus dat ik ook alledrie de fotosessies hier op de blog mag laten zien, mijn dank is groot Lesley en Tom :-)
De zwangerschapsfotosessie is gemaakt in februari en het was ijskoud, hoewel je dat op de foto’s niet eens echt ziet. Maar we zijn tussendoor even in de auto gaan opwarmen! Ik had geluk met het ondergaande zonnetje en nog meer met deze prachtige lieve mensen!

Wil je de geboorte- en newbornfoto’s ook graag zien? Blijf dan mijn blog in de gaten houden de komende weken!

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0004

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0003

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0005

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0006

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0002

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0007

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0008

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0009

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0011

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0010

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0012