Moniek Aansorgh Fotografie

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0008

Lifestyle zwangerschapsfotografie | Lesley en Tom

Lesley en Tom kennen we van die ontzettend mooie vintage bruiloft bij Theehuis Dennenoord! Superlieve mensen met een hele goede smaak (vind ik haha!), wat wil een fotograaf nog meer?
Ik werd zo blij van Tom zijn mailtje waarin hij vertelde dat ze een kindje zouden krijgen! Ze wilden heel graag de geboorte door mij laten vastleggen en nu hebben ze een prachtig 3-delig album met daarin de zwangerschap, geboorte en newborn fotosessie gecombineerd! Wat een mooi document is het geworden, waar ik zelf ook best trots op ben.
Erg leuk dus dat ik ook alledrie de fotosessies hier op de blog mag laten zien, mijn dank is groot Lesley en Tom 🙂
De zwangerschapsfotosessie is gemaakt in februari en het was ijskoud, hoewel je dat op de foto’s niet eens echt ziet. Maar we zijn tussendoor even in de auto gaan opwarmen! Ik had geluk met het ondergaande zonnetje en nog meer met deze prachtige lieve mensen!

Wil je de geboorte- en newbornfoto’s ook graag zien? Blijf dan mijn blog in de gaten houden de komende weken!

Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0001
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0002
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0003
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0004
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0006
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0007
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0008
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0010
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0009
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0000
Lifestyle_Zwangerschapsfotografie_0011