Shantal en Vincent zijn hele mooie mensen! Ze zijn lief en betrokken, rustig maar ook grappig en…vinden fotografie heel belangrijk. Yes :-)
Ze wilden heel graag dat ik de geboorte van hun eerste kindje zou fotograferen in het Diakonessenhuis in Utrecht, omdat dit één van de belangrijkste momenten in hun leven zou worden!
Het was prachtig om vast te mogen leggen. Natuurlijk had Shantal veel pijn, maar ze had heel grappig de hele tijd een klittebandje in haar handen die ze telkens opende en weer sloot. Zo kon ze zich volledig concentreren op haar zware taak. Vincent is een schat, hij heeft Shantal zo ontzettend goed gesteund en was echt superlief voor haar!
Doordat Shantal urenlang in haar eigen opperste concentratie is geweest, is er veel langs haar heen gegaan. De geboortefoto’s laten precies zien hoe de bevalling van kleine Penelope is geweest en hoe mooi en goed zij dit samen met Vincent heeft kunnen doen.
Ik blijf het bijzonder vinden en ben dankbaar dat mensen mij toevertrouwen om dit van heel dichtbij mee te mogen maken! Het is genieten om zoveel liefde te zien op een zo speciaal moment!

Dankjewel lieve Shantal en Vincent dat ik dit voor jullie en mooie Penelope kon betekenen!
Kijk voor meer foto’s ook de slideshow onderaan deze blog!

Geboortefotografie_Utrecht_0001

Geboortefotografie_Utrecht_0003

Geboortefotografie_Utrecht_0004

Geboortefotografie_Utrecht_0005

Geboortefotografie_Utrecht_0013

Geboortefotografie_Utrecht_0015

Geboortefotografie_emotie

Geboortefotografie_Utrecht_0017

Geboortefotografie_Utrecht_0018

Geboortefotografie_Utrecht_0019

Geboortefotografie_Utrecht_0020

Geboortefotografie_Utrecht_0021