Moniek Aansorgh Fotografie

Geboortefotografie Almelo | Mik

Josette belde mij vanuit Portugal om informatie te vragen over mijn geboortefotografie in Almelo. Harold woonde daar al veel langer en Josette had hem daar een paar jaar geleden ontmoet. Rond haar 38e week zouden ze samen naar Nederland terug verhuizen. Best spannend zo op het einde van haar zwangerschap! Ongeveer anderhalve week voor de datum heb ik kennis mogen maken met dit fijne stel en hebben we alles rondom het fotograferen van de geboorte besproken. Voor hun was de ontmoeting van Harolds zoontjes met de baby erg belangrijk. Natuurlijk heb ik dat onthouden 🙂

Op de dag van de geboorte ging alles best snel en was het ontzettend druk op de verloskunde afdeling van het ZGT Almelo. Hierdoor was er lange tijd geen personeel in de geboortekamer. Josette heeft daardoor het grootste gedeelte van de bevalling zelfstandig gedaan. Gelukkig met heel veel steun en hulp van Harold! Tijdens het vastleggen van hoe deze twee dit samen supergoed deden, begon ik em toch wel steeds meer te knijpen en hoopte dat er snel iemand zou komen. Uiteindelijk ben ik op de gang iemand gaan halen (voordeel van het hebben van een geboortefotograaf!) toen ik dacht dat het niet lang meer zou duren. Gelukkig is diegene niet meer van haar zijde geweken.
Josette was heel krachtig en heeft kleine Mik met veel liefde op de wereld gezet! Mooi om te zien hoe trots papa Harold eruit zag toen hij zijn drie zonen bij elkaar had! Josette was supersnel weer op de been. En nadat de familie Mik uitgebreid had bewonderd liep ik samen met iedereen en de nieuwe aanwinst het ziekenhuis weer uit! Wat een bijzondere avond!

Lieve Josette en Harold, het was erg gezellig om jullie te ontmoeten! Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de geboorte van Mik voor jullie heb mogen vastleggen en delen hier op mijn blog! Heel veel geluk samen met jullie drie jongens 🙂

Wil je graag meer geboortes van mij zien? Neem gerust een kijkje op mijn geboortefotografie blog voor een goede indruk!