Nicole en Jeroen zijn allebei hele leuke mensen en nog veel leuker is dat ze elkaar hebben gevonden. Beiden hadden ze al prachtige kids. Daarom is het ook zo mooi dat ze samen nog een kleintje kregen. En ik mocht hun geboortefotograaf zijn om de bevalling in Almelo vast te leggen! Emoties en bijzondere waardevolle momenten blijven dan voor altijd bewaard. Ik heb eerder een blog geschreven over geboortefotografie. Hierin staan 7 redenen waarom je voor een professionele geboortefotograaf zou kiezen. Het is echt een prachtig aandenken aan één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven.

Nicole had al aardig wat heftige weeën weg gezucht toen ik op het ziekenhuis aankwam. Ze kreeg een ruggenprik om de pijn onder controle te houden. Daarna ging het een stuk beter en relaxter voor haar, ze kon zelfs weer lachen. En een brownie eten die Jeroen heel lief voor haar had gekocht, lekker. Een tijdje later moest ze er natuurlijk toch echt wel aan geloven en werd het veel heftiger. Nicole heeft de bevalling echt goed doorstaan en Jeroen was behoorlijk onder de indruk van haar prestaties. Tranen van blijdschap rolden over zijn wangen toen kleine Lex er was! Wat een supermooi klein mannetje met prachtige donkere haartjes!

Lieve Nicole en Jeroen, dankjulliewel dat ik de geboorte van Lex voor jullie mocht vastleggen. Het was prachtig! Ik wens jullie heel veel geluk samen met Lex en de andere kinderen :-)

Wil je graag meer informatie over mijn geboortefotografie?
Op mijn geboortefotografie blog zie je beelden en verhalen van mensen die jullie zijn voorgegaan!
Het lijkt me leuk om voor jullie te fotograferen! Ik zie heel graag je mailtje (info@moniekaansorgh.nl) of berichtje via de contactpagina verschijnen. Leuk van je te horen!