Moniek Aansorgh Fotografie

Geboortefotografie Bronovo De Haag

Geboortefotografie Bronovo ziekenhuis Den Haag | Dean

Het is al een tijd geleden, maar deze geboorte ga ik om zoveel redenen nooit meer vergeten! Zo bijzonder en mooi…
Ik had Isabelle en Raymond alleen op Skype ontmoet vanwege de afstand en dat klikte direct heel goed, waardoor ik superveel zin had om voor hen de geboorte van hun eerste kindje te fotograferen. Midden in de nacht reed ik naar het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag en daar aangekomen stond Isabelle onder de douche. Ik kletste met Ray en even later kwam Isabelle poedelnaakt met getatoeëerde dikke buik de ziekenhuiskamer ingelopen en schudde mijn hand. Geweldig dat je zo open en schaamteloos iemand voor de eerste keer kan ontmoeten! Isabelle wist natuurlijk wel dat ik door mijn tien jaar ziekenhuiservaring niet snel ergens van op kijk, maar toch! Uiteindelijk bleek het vals alarm en reed ik onverrichte zaken weer terug naar Almelo. Met alle liefde kwam ik enkele dagen later terug toen de geboorte wel echt begonnen was. Wat deed Isabelle dit kalm en rustig, echt heel knap. Ray was voortdurend aan haar zijde en ook Isabelle haar moeder en zus waren een grote steun. En gezellig voor mij om tussendoor even samen met hun te lunchen in het restaurant haha! Kleine Dean bleek een knap jochie te zijn en helemaal gezond! Ik zag Ray zijn gezicht van spanning en bezorgdheid naar blijdschap en opluchting veranderen toen Dean eindelijk geboren was, zo mooi om te mogen fotograferen! En precies goed getimed van de kleine man, want na de geboorte kon ik zo doorrijden naar Amsterdam voor een concertje. Perfecte afsluiter van deze mooie dag 🙂
Terwijl ik dit schrijf is Isabelle een kleine week overtijd van hun tweede kindje, dat ik ook weer mag fotograferen. Ik ben zo benieuwd hoe dat zal gaan!
Vergeet niet de mooie slideshow te bekijken onderaan deze blog voor meer foto’s!

Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_1
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_2
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_3
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_4
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_5
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_6
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_7
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_8
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_7
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_9
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_10
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_11
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_12
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_13
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_14
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_15
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_16
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_17
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_18
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_19
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_20
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_21
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_22
Geboortefotografie_Bronovo_Ziekenhuis_Den Haag_23