Moniek Aansorgh Fotografie

Zwangerschapsfotografie_Posbank_09

Zwangerschapsfotografie Posbank | Ania, Dave & Noah

Het was zo wonderlijk! Of eigenlijk ook niet, want ik heb vaker soortgelijke dingen 🙂
Ik dacht aan Ania & Dave, die ik een aantal jaren geleden ontmoette en een hele fijne klik mee had! Zwangerschapsfotografie, geboortefotografie in Nijmegen en newbornfotografie van Dani mocht ik voor hun vastleggen en bewaren.
Ik vroeg me af hoe het met ze zou zijn en hoe leuk het zou zijn als ze nog een kindje zouden krijgen! En wat gebeurt er een aantal weken later? Ik krijg een mailtje van Ania waarin ze vertelt dat ze zwanger is en heel grappig vraagt of ik hen weer in mijn foto-armen wil sluiten? Jaaaaaaa natuurlijk!

Voor de zwangerschapsfotografie spraken we af op de Posbank, wat is het daar toch mooi! En heel leuk om deze lieve mensen weer te knuffelen en te zien hoe groot Dani in 5 jaar was geworden. Maar niet alleen groot en mooi, hij is ook echt een lieve jongen. We liepen tussendoor hele stukken hand in hand samen. Zo bijzonder als een kind dat mij eigenlijk nauwelijks kent, zich zo vertrouwd voelt.

Genieten dus tijdens deze zwangerschapsfotosessie in de natuur van de Posbank! We hadden geluk met het weer en liepen een stukje rond tot we ineens een schaapskudde tegenkwamen! Geweldig! Van de schaapsherder mochten we wat foto’s tussen de schapen maken, heel bijzonder. En het zorgde vooral ook voor veel lol! Donkere wolken verzamelden zich even later en zorgden voor een prachtige achtergrond aan het einde van de fotosessie. Daarna moesten we echt wel even schuilen onder de bomen voor we terug konden lopen naar de auto. Dani en ik weer hand in hand 🙂
We namen afscheid na een heel fijn weerzien en gelukkig zou het niet lang duren voor ik de prachtige geboorte van hun tweede kindje mocht vastleggen!

Wist je dat Ania een gediplomeerd pre- en postnataal coach en personal trainer is met een enorme passie voor krachttraining? Haar missie is om alle moeders te ondersteunen om zich sterk, veilig en fit te voelen. Voor, tijdens en na de bevalling. Wil je hier meer over weten? Kijk dan zeker even op haar website: The Mighty Moms.

Zwangerschapsfotografie_Posbank_01
Zwangerschapsfotografie_Posbank_02
Zwangerschapsfotografie_Posbank_03
Zwangerschapsfotografie_Posbank_04
Zwangerschapsfotografie_Posbank_05
Zwangerschapsfotografie_Posbank_06
Zwangerschapsfotografie_Posbank_07
Zwangerschapsfotografie_Posbank_08
Zwangerschapsfotografie_Posbank_10
Zwangerschapsfotografie_Posbank_11
Zwangerschapsfotografie_Posbank_12
Zwangerschapsfotografie_Posbank_13
Zwangerschapsfotografie_Posbank_14