Moniek Aansorgh Fotografie

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot Lutterzand | Aileen en Mariël

Het was een heerlijk zonnige avond tijdens deze zwangerschapsfotoshoot bij het Lutterzand!
Al meer dan 5 jaar geleden ontmoette ik Aileen voor het eerst tijdens mijn eerste bijeenkomst van DuphoGeboorte, de geboortefotografenvereniging waar ik bij aangesloten ben.
We zaten naast elkaar en hadden gelijk een klik. Uren konden we praten over geboortes, maar zeker ook over de rest van het leven. Vijf jaar klinkt niet lang, toch is er een wereld van verschil in onze beide levens! 
Tegelijkertijd dat Joris in mijn leven kwam, kwam Mariël in haar leven. Zij fotografeerde ons twee keer toen Tobi in mijn buik zat (dus ook onze zwangerschapsfotoshoot) en wij waren erbij op hun prachtige bruiloft!
En zoooo leuk, nu kunnen we nog meer ervaringen delen, want ook zij zijn mama’s geworden. Onze kijk op het moederschap, opvoeden en je eigen pad volgen daarin komt heel goed overeen en dat is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Blij met zo’n lieve leuke vriendin!

Ook mocht ik de geboorte van hun kindje vastleggen en dat was een hele spannende belevenis (blog volgt nog)!
En in de eerste week kwam ik bij hen thuis voor de newbornfotosessie, lekker nakletsen over de geboorte (wat een verhaal!) en heel ontspannen foto’s maken van hun schatje! Alleen maar genieten was het!

En wil je ook graag je zwangerschap, geboorte en/of newborn momenten vastgelegd hebben in waardevolle foto’s?
Kijk dan vooral even naar mijn complete aanbod op deze pagina en voel je vrij contact op te nemen voor vragen of een vrijblijvende kennismaking!

Zwangerschapsfotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot