Moniek Aansorgh Fotografie

Newbornfotografie_Oldenzaal_baby

Newbornfotografie Oldenzaal | Brynn

Voor de newbornfotografie in Oldenzaal terugkomen en mooie Brynn terug zien was zo leuk!  Haar lieve ouders zijn altijd zo dankbaar en waarderen de kleinste dingen die ik doe. Het was fijn om even rustig samen te praten over de spoedkeizersnede waarmee Brynn ter wereld kwam. Een super spannende dag was het voor Tamara en Remon.

De geboortefoto’s die ik voor hen maakte op de OK in het MST Enschede hebben hen enorm geholpen om deze gebeurtenis te verwerken en goed op terug te kunnen kijken. Zo belangrijk!
Tamara omschreef zelf wat deze foto’s voor haar betekenen. Je kan dit lezen in deze blog: Geboortefotografie Oldenzaal | Brynn
Ik schreef ook een blog over de waarde van geboortefotografie op de OK en wat dit voor ouders betekent, je leest em hier: Keizersnede MST Enschede | Geboortefotografie OK

De newbornfotosessie was één en al relaxedheid en knuffelen. Brynn ging lekker in badje en vond het allemaal heerlijk! En daar genoten Tamara en Remon natuurlijk weer van!

Dankjewel lieve Tamara en Remon, voor jullie vertrouwen gelijk vanaf de kennismaking, de mooie uurtjes samenzijn, al jullie lieve woorden en het mogen delen van jullie foto’s en bijzondere verhaal! Heel veel liefde en geluk samen met Brynn!

Newbornfotografie Oldenzaal 1
Newbornfotografie Oldenzaal 2
Newbornfotografie Oldenzaal 3
Newbornfotografie Oldenzaal 4
Newbornfotografie Oldenzaal 6
Newbornfotografie Oldenzaal 5
Newbornfotografie Oldenzaal 9
Newbornfotografie Oldenzaal 7
Newbornfotografie Oldenzaal 8
Newbornfotografie Oldenzaal 11
Newbornfotografie Oldenzaal 13
Newbornfotografie Oldenzaal 12
Newbornfotografie Oldenzaal 14
Newbornfotografie Oldenzaal 17
Newbornfotografie Oldenzaal 18
Newbornfotografie Oldenzaal 15
Newbornfotografie Oldenzaal 16