Moniek Aansorgh Fotografie

Zwangerschapsfotosessie_Moniek_Aansorgh_Fotografie_

Zwangerschapsfotosessie Sahara | Zwanger in de avondzon

Zo leuk, ik kreeg een mailtje van Chantal dat ze zwanger was en heel graag een zwangerschapsfotosessie en newbornfotosessie wilde boeken! Klik hier op The Belly & Baby Experience voor meer informatie.
Nu zijn die mailtjes natuurlijk altijd heel leuk, maar deze nog leuker omdat ik haar ken uit een tijd dat we allebei voor hetzelfde reclamebureau werkten. Zij als webdesigner en ik als fotograaf. Dat is denk ik zo’n 10 jaar geleden en al die tijd heeft ze mij dus onthouden en gevolgd, omdat ze mijn foto’s mooi vindt. Nu ze zelf zwanger was wilde ze deze zwangerschapsfotosessie heel graag laten vastleggen!
We zochten een mooie locatie in de natuur, de Sahara. Zij overlegde met mij wat mooi was om aan te trekken die avond en…we hadden echt geluk met het warme zonnige weer! Henri stond niet direct te popelen om voor de camera te verschijnen, maar eenmaal gewend hadden ze samen veel lol die zomerse avond en een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd!

En omdat Chantal en Henri The Belly & Baby Experience boekten mocht ik ze nog een keer ontmoeten toen hun prachtige meisje geboren was. Zo leuk om te zien hoe ze nu ouders zijn geworden en de liefde tussen hun drie op een ontspannen manier vast te leggen, heerlijk!

Zwangerschapsfotosessie
Zwangerschapsfotosessie
Zwangerschapsfotosessie
Zwangerschapsfotosessie
Zwangerschapsfotosessie
Zwangerschapsfotosessie