Moniek Aansorgh Fotografie

Newbornfotografie_Enschede

Newbornfotografie Enschede | Yma

Wat een te schattig klein meisje is Yma!
Het was heerlijk om in de eerste week weer even bij Aileen en Mariël te zijn voor de newbornfotografie in Enschede. Haar geboorte heeft de meiden met 36 weken zwangerschap al overvallen en ging ook nog eens supersnel! Zo snel dat Aileen dacht dat ze nog helemaal niet zover was en zich aanstelde. Hoe vaak ze ook vroeg, Mariël mocht mij nog niet bellen… En toen ze dat uiteindelijk wel deed en ik Aileen op de achtergrond hoorde, deed dat me direct uit bed springen en richting auto rennen. Zonder ook maar mijn tanden te poetsen of mascara op te doen, haha!
Iets te hard reed ik naar het MST in Enschede. Maar lieve kleine Yma had haast en is al geboren toen ik met mijn zware tas door het ziekenhuis rende op weg naar de verloskamer. Twee minuten na haar geboorte maakte ik de eerste foto. Dus gelukkig heb ik wel die prachtige allereerste momenten vast kunnen leggen voor ze!
Maar dit is wel echt de reden dat ik altijd zeg dat je mij liever te vroeg mag bellen dan te laat! En juist in de uren voor de geboorte vind ik het prachtig om vast te leggen hoe partners dit samen doen.
De newbornfotografie in Enschede ging er veel rustiger aan toe en we genoten allemaal van dat lieve kleine meisje. Zo leuk om te zien dat de grootste wens van deze twee trotse mama’s in vervulling is gegaan! Love you ladies ♡

Benieuwd naar de mooie zwangerschapsfotosessie van Aileen en Mariël buiten in prachtig avondlicht?
Kijk dan vooral even op deze blog 🙂

En wil je ook graag je zwangerschap, geboorte en/of newborn momenten vastgelegd hebben in waardevolle foto’s?
Kijk dan vooral even naar mijn complete aanbod op deze pagina en voel je vrij contact op te nemen voor vragen of een vrijblijvende kennismaking!

Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede
Newbornfotografie Enschede