Moniek Aansorgh Fotografie

Newbornfotografie Lienden

Newbornfotografie Lienden | Noah

Het is niet gelijk om de hoek, maar voor deze newbornfotografie in Lienden, zat ik graag een paar uurtjes in de auto. Ik verheugde mij er enorm op om deze lieve familie weer te zien! Het geboorteverhaal van Noah was zo mooi om bij te mogen zijn en Ania en Dave zijn hele fijne en inspirerende mensen! En wist je dat ik meerdere prijzen won met mijn geboortefoto’s van deze geboorte bij de wedstrijd De Geboortefotograaf van het jaar? Zo ontzettend blij mee! Ik schreef er een blog over, die blog kun je lezen via deze link.

Heel bijzonder ook aan deze newbornfotografie in Lienden was dat Ania Dave ten huwelijk wilde vragen en ze mij had gevraagd dit ook vast te leggen. Een ontroerend moment en Dave was compleet verrast! Zelfs Dani had meegeholpen aan dit geheime plannetje, zo leuk!
Daarna, toen alle zenuwen weg waren, maakten we mooie newbornfoto’s van knusse momenten met kleine Noah. Dani was heel duidelijk een trotse broer. En Noah vond het helemaal prima, lekker dicht bij zijn grote broer en lieve papa en mama!

Wist je dat Ania een gediplomeerd pre- en postnataal coach en personal trainer is met een enorme passie voor krachttraining? Haar missie is om alle moeders te ondersteunen om zich sterk, veilig en fit te voelen. Voor, tijdens en na de bevalling. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op haar website: The Mighty Moms.

Newbornfotografie Lienden
Newbornfotografie Lienden
Newbornfotografie Lienden
Newbornfotografie Lienden
Newbornfotografie Lienden